Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε δημοπρασία σπάνιο SNES PlayStation Controller

*
Το PlayStation ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει ως SNES με CD-ROM και ένα SNES PlayStation Controller του ετοιμάζεται να βγει σε δημοπρασία. Η Sony έφτιαξε το PlayStation αρχικά σε συνεργασία με την Nintendo, μέχρι οι δύο εταιρείες να «τα σπάσουν» και η Nintendo να προχωρήσει με την Philips.

Η Sony έβγαλε εν τέλει μόνη της την κονσόλα και τα prototypes του SNES PlayStation εικαζόταν ότι είχαν καταστραφεί μέχρι που το 2015 εμφανίστηκε ένα από αυτά. Το 2020 πουλήθηκε έναντι 300 χιλιάδων δολαρίων και ο ίδιος οίκος δημοπρασιών έβγαλε πρόσφατα στα ράφια και ένα χειριστήριό του.


Στην περιγραφή του αναγράφεται πως «πιστεύεται πως είναι ένα από τα τελευταία περιφερειακά που έχουν μείνει άθικτα από τα 200 που εικάζεται πως κατασκευάστηκαν συνολικά και φέρει το όνομα της Sony και του PlayStation». Μπορείτε να βρείτε τη σελίδα της δημοπρασίας εδώ.

Δείτε, τέλος, ένα video με το prototype του 2015 που εντοπίστηκε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*