Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε 9 ακόμη ευρωπαϊκές χώρες έρχεται το Tap to Pay της Apple

*
Η Apple ανακοίνωσε 9 νέες ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες θα υποστηρίζεται πλέον η υπηρεσία Tap to Pay. Συγκεκριμένα, η λειτουργία αυτή των iPhone αρχίζει να ενεργοποιείται σε Βουλγαρία, Φινλανδία, Ουγγαρία, Λιχτενστάιν, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία και Ελβετία. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Tap to Pay δεν είναι η δυνατότητα χρήσης των τραπεζικών καρτών στο Apple Wallet, αλλά ένας εναλλακτικός τρόπος που κάνει το κινητό του προμηθευτή POS και δέχεται άμεσα πληρωμές με μία επαφή από το iPhone του πελάτη.

Μπορεί να χρεώσει πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, Discover και American Express, καθώς και τα Apple Pay και Google Wallet και είναι συμβατό με όλα τα iPhone από το iPhone XS και μετά, αρκεί να «τρέχουν» τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού iOS. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*