Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5 Pro: Video επιβεβαιώνει την παρουσίασή του σήμερα

*
Το PS5 Pro μετράει αντίστροφα μέχρι να παρουσιαστεί στο κοινό και τα αποκαλυπτήρια θα πρέπει να θεωρούνται σχεδόν βέβαια. Από χθες το απόγευμα, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε το 9λεπτο video με τον Mark Cerny, αλλά φαίνεται πως ήδη είναι όλα έτοιμα για να δούμε για πρώτη φορά το PS5 Pro στην κανονική του μορφή και να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το πως θα αναβαθμίζει την gaming εμπειρία των φίλων της εταιρείας.

Όπως φαίνεται, στο κανάλι του PlayStation υπήρχε ένα video που δεν ήταν σε λίστα και είχε τίτλο “PS5 Pro”, ωστόσο στην πορεία άλλαξε όνομα και έγινε “PlayStation 5 Technical Presentation – September 10”.




Υπενθυμίζεται πως το PS5 Pro αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά σήμερα στις 18.00 ώρα Ελλάδος με κάποιες βασικές λεπτομέρειες, κυρίως στο πως θα κάνει το gaming καλύτερο για τους παίκτες. Περισσότερα τις επόμενες ώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*