Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο video δείχνει το εσωτερικό του iPhone 16 Pro

Τα iPhone 16 και iPhone 16 Pro εμφανίστηκαν πρόσφατα και κάποιος κατάφερε ήδη να ανοίξει ένα από αυτά, να το κάνει βίδες και να δείξει τι κρύβεται στο εσωτερικό του. Το video δείχνει τι έχει τοποθετήσει στο μέσα τμήμα του μοντέλου η Apple και συγκεκριμένα το πόσο μικρότερη είναι η motherboard του σε σχέση με το iPhone 15 Pro.

Το τμήμα της κάμερας είναι μεγαλύτερο (κυρίως λόγω του 12MP περισκοπικού φακού), ενώ και η μπαταρία του είναι μεγαλύτερη, αφού σε χωρητικότητα έχουμε άνοδο της τάξης του 9.4%. Στο εσωτερικό του iPhone 16 Pro βρίσκουμε τμήματα από αλουμίνιο και γραφίτη και η ίδια η Apple αναφέρει πως πετυχαίνουν καλύτερη θερμική ισορροπία.


Το πλήκτρο Camera Control είναι τοποθετημένο πάνω στο σασί και δεν αφαιρείται, ενώ το κομμάτι της φόρτισης έχει απομονωθεί από το μικρόφωνο, άρα και η επισκευή του ίσως να είναι πλέον πιο εύκολη και πιο φθηνή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*