Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πατέντα για controller με αγώγιμο μελάνι κατάθεσε το PlayStation

*
Το PlayStation κατάθεσε μια πατέντα που αφορά μια νέα ιδέα για controller. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θα έχει η συσκευή είναι ότι θα χρησιμοποιεί αγώγιμο μελάνι, με τους χρήστες να σχεδιάζουν το αποτύπωμα του χειριστηρίου που τους βολεύει καλύτερα. Η διάταξη θα σχεδιάζεται σε μια επίπεδη επιφάνεια και εφόσον η πατέντα υλοποιηθεί, αναμένεται να φέρει επανάσταση στην αλληλοεπίδραση των χρηστών με τα video games, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τον βαθμό προσβασιμότητας. Εκτός από το περίγραμμα, οι παίκτες θα καθορίζουν τη διάταξη των πλήκτρων με βάση τις ανάγκες τους. Επίσης, θα υπάρχει ένα “anti-fatigue” key, μια λειτουργία που θα βελτιώνει τη λειτουργικότητα των πλήκτρων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι παίκτες θα πατάνε τα πλήκτρα μία φορά, πολλές φορές συνεχόμενα ή θα τα έχουν διαρκώς πατημένα. Το anti-fatigue key θα διασφαλίζει ότι οι παίκτες θα απολαμβάνουν υψηλότερο επίπεδο customization όσον αφορά το πάτημα των πλήκτρων, γεγονός που θα κάνει πιο διασκεδαστική την όλη εμπειρία.

Καλά ακούγονται όλα αυτά, αλλά προς το παρόν δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία ιδέα.


The image shows a user interface for set-up of the customized controller Image | Source: Patentscope 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*