Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πανέμορφο το εμπνευσμένο από το Indiana Jones and the Great Circle Xbox Series X

*
Για να γιορτάσει την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Indiana Jones and the Great Circle, το Xbox δημιούργησε μια εκπληκτική custom κονσόλα και χειριστήριο που αποτίει φόρο τιμής στον Indiana Jones. Το hardware είναι εγκλωβισμένο σε ένα κουτί παζλ εμπνευσμένο από το παιχνίδι και οι fans καλούνται να προσπαθήσουν να λύσουν τον γρίφο για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον θησαυρό που περιέχει. Για τη δημιουργία τους απαιτήθηκαν περισσότερες από 350 ώρες. Δυστυχώς το εν λόγω loot θα είναι διαθέσιμο μόνο στα Microsoft Experience Centers που υπάρχουν στο Λονδίνο, στο Σίδνεϋ και στη Νέα Υόρκη, από τις 12 Νοεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου 2024.

Indiana Jones and the Great Circle console sweepstakes, showing gold Xbox logo


Στο κουτί του παζλ βρίσκεται μια κονσόλα Xbox Series X, με όμορφη σχεδίαση που μοιάζει λες και έχει φθαρθεί από τον χρόνο, διακοσμημένη με μια χρυσή απόχρωση που αντικατοπτρίζει τη γοητεία του παζλ που εμφανίζεται στο παιχνίδι. Επιπλέον, υπάρχει ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox, που ανταγωνίζεται οτιδήποτε μπορείτε να βρείτε σε ένα μουσείο. Το χειριστήριο έχει μια στιβαρή δερμάτινη εμφάνιση με χρυσά φινιρίσματα και πλήκτρα που θυμίζουν κοσμήματα, ώστε να γνωρίζουν οι παίκτες ότι ολοκληρώνοντας την περιπέτεια δεν θα επιστρέψουν με άδεια χέρια.

Indiana Jones themed Xbox console and controller set

Indiana Jones and the Great Circle themed controller 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*