Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Παγώνει» το Apple Vision Pro 2, στροφή σε ένα πιο φθηνό μοντέλο για την Apple

*
Αλλαγή σχεδίων για την Apple και το Apple Vision Pro 2, καθώς το δεύτερο μοντέλο δεν φαίνεται να είναι αρκετά κοντά. Η αμερικανική εταιρεία έχει στρέψει πλέον το βλέμμα της σε μία πιο φθηνή λύση στην ίδια αγορά και η οποία θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2025.

Σύμφωνα με αναφορές σε αμερικανικά ΜΜΕ, η Apple «παγώνει» το project του δεύτερης γενιάς headset της, καθώς η ζήτηση για το ακριβό μοντέλο των 3499 δολαρίων δεν ήταν αυτή που αναμενόταν (ο γνωστός αναλυτής ανέφερε αρχικά πως έφτασαν στα καταστήματα περίπου 850 χιλιάδες συσκευές, ενώ μετά από λίγο άλλαξε τα νούμερα και ανέφερε πως τα στοιχεία μιλούν για 450 χιλιάδες) και τα σχέδια πρέπει να αλλάξουν.


Τουλάχιστον ένας προμηθευτής της Apple διέκοψε την παραγωγή του και φαίνεται πως πλέον πάμε σε μια πιο προσιτή λύση που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της Apple. Το νέο πιο φθηνό mixed reality headset αναμένεται μέσα στο 2025 και η τιμή του θα είναι κάπου ανάμεσα στα 1500 και 2500 δολάρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*