Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι χρήστες Windows 11 μπορούν να διαχειρίζονται Android smartphones με το Copilot

*
Το Copilot, η υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης της Microsoft επιτρέπει πλέον τη διαχείριση συσκευών που τρέχουν Android 14 απευθείας από ένα PC. Αν έχετε συνδέσει τη συσκευή σας μέσω του Phone Link, ο βοηθός AI θα λαμβάνει μηνύματα, θα δημιουργεί ειδοποιήσεις και θα αποκτά επιπλέον πληροφορίες.

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία θα πρέπει να κάνετε μια επίσκεψη στη διεύθυνση copilot.microsoft.com. Στη συνέχεια θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το Phone plug-in μέσω του hamburger menu και στη συνέχεια θα σταλούν εντολές στο Copilot. Λόγω των πολλαπλών αιτημάτων, η υπηρεσία μπορεί να χρειαστεί έως και ένα λεπτό μέχρι να μπορέσει να ανταποκριθεί.


Το Phone Link είναι μια υπηρεσία των Windows που επιτρέπει τη σύνδεση τηλεφώνων με υπολογιστές. Θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το Windows app από το Google Play. Ορισμένοι κατασκευαστές, όπως η Samsung, η Honor, η Oppo, η OnePlus και η Realme), παρέχουν πλήρη πρόσβαση στις συσκευές τους, κάνοντας δυνατή την απομακρυσμένη λειτουργία τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*