Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι αποστολές αναδιπλούμενων smartphones αυξήθηκαν κατά 571% το πρώτο τρίμηνο του 2022

*
To πρώτο τρίμηνο το 2022 ήταν το τρίτο καλύτερο όλων των εποχών για την αγορά των αναδιπλούμενων smartphones, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η DSCC. Τα σχετικά νούμερα δεν φτάνουν το ρεκόρ που σημειώθηκε το τελευταίο τρίμηνο του 2021, όμως οι 2,22 εκ. αποστολές στα καταστήματα, είναι κατά 571% αυξημένες σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2021.

DSCC: foldable shipments rise 571% in Q1, Galaxy Z Flip3 dominates market with 51% share


Το Samsung Galaxy Z Flip3 κυριαρχεί στην αγορά, με το ποσοστό που του αντιστοιχεί να είναι το 51% όλων των αποστολών. Δεύτερο πιο δημοφιλές την ίδια περίοδο, το Galaxy Z Fold3. Έτσι λοιπόν, η Samsung συνεχίζει να κρατάει τα ηνία του συγκεκριμένου τομέα της αγοράς, ελέγχοντας το 74%.

Αυξητικές τάσεις παρουσιάζει και το μερίδιο της Huawei, που έχει φτάσει το 20% των αναδιπλούμενων συσκευών που στάλθηκαν στα καταστήματα από 1η Ιανουαρίου έως και 31 Μαρτίου 2022. Ναυαρχίδα της εταιρείας στον τομέα αυτό το Huawei P50 Pocket.

DSCC: foldable shipments rise 571% in Q1, Galaxy Z Flip3 dominates market with 51% share

Όσο για το εγγύς μέλλον, η DSCC αναφέρει ότι η Samsung έχει ακόμα πιο υψηλές προσδοκίες για τα Galaxy Z Flip4 και Z Fold4. Αναλυτές θεωρούν ότι το τελευταίο θα έχει πιο προσιτή τιμή, σε σύγκριση πάντοτε με τους προκατόχους του.

Τέλος, ως τις 31 Δεκεμβρίου 2022, η αγορά των αναδιπλούμενων smartphones προβλέπεται ότι θα διπλασιαστεί, με 16 εκ. αποστολές στα ράφια των καταστημάτων.

DSCC: foldable shipments rise 571% in Q1, Galaxy Z Flip3 dominates market with 51% share 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*