Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo: Τέλος οι επισκευές για το Wii U

*
Η Nintendo σταματάει οριστικά και αμετάκλητα να ασχολείται με το Wii U, ακόμη και με το τελευταίο αντικείμενο πάνω στην κονσόλα, δηλαδή τις επισκευές. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε μέσω των social media πως δεν προσφέρει πλέον διορθώσεις σε Wii U που έχουν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ή σε περιφερειακά τους.

Μετά από μια περίοδο που είδαμε την ιαπωνική εταιρεία να κλείνει οποιοδήποτε online τμήμα παλαιότερων συστημάτων είναι ακόμη ενεργό, έρχεται και η οριστική ταφόπλακα για ένα σύστημα που είχε προοπτικές, αλλά δεν πέτυχε εμπορικά.


Ήταν Μάρτιος του 2023 όταν η Nintendo ανακοίνωσε το κλείσιμο του ψηφιακού του καταστήματος (μαζί με του Nintendo 3DS), κάτι που ήρθε τον Απρίλιο του 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*