Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Switch 2: Θα έρθει με καλύτερες επιδόσεις στο Docked Mode και καλύτερη ανάλυση από το Steam Deck

*
Βελτιωμένες επιδόσεις θα έχει, όπως φαίνεται, το Nintendo Switch 2, ειδικά όταν θα «τρέχει» σε Docked mode, ενώ θα διατηρεί την αυτονομία του σε Handheld mode. Απαντώντας σε μήνυμα fan, o γνωστός YouTuber Moore’s Law is Dead σημείωσε ότι η ισχύς του συστήματος θα είναι τέτοια που θα μπορεί να ανταγωνιστεί το Steam Deck.

Σημειώνει, δε, πως η κονσόλα φτιάχτηκε για να προσφέρει υψηλότερες επιδόσεις στο handheld mode και θα «τρέχει» στα 5 watts με ένα σύστημα ψύξης χωρίς ανεμιστήρα. Στο Docked Mode θα λειτουργεί κάπου ανάμεσα στα 15 και 30 watts με ένα έξτρα σύστημα ψύξης. O YouTuber αναφέρει πως η κονσόλα θα μπορεί να «τρέχει» κάθε game που «τρέχει» στο Steam Deck, με διαφορές που θα έχουν να κάνουν με την ανάλυση και το frame rate.


Στο πρώτο επίπεδο το Nintendo Switch 2 θα είναι καλύτερο, ενώ στο δεύτερο επίπεδο χειρότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*