Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο mod kit της 8BitDo μετατρέπει σε ασύρματο το χειριστήριο του GameCube και συμβατό με το Nintendo Switch

*
Η 8BitDo ανακοίνωσε πως άνοιξαν οι προ- παραγγελίες για ένα νέο mod kit, που επιτρέπει σε ένα ενσύρματο GameCube controller να αποκτήσει Hall effects joysticks και δυνατότητα σύνδεση μέσω Bluetooth. Η εταιρεία χρεώνει $25,98 για το kit και το χαρακτηρίζει ως μια απλή λύση. Στο παρελθόν η 8BitDo έχει φέρει στην αγορά παρόμοια προϊόντα για controllers της Nintendo, όπως ένα για το N64. Το νέο αυτό kit αντικαθιστά το υπάρχον PCB του χειριστηρίου με ένα drop-in board το οποίο διαθέτει Hall effects joysticks και μπαταρία 300mAh που φορτίζει μέσω USB-C. Έρχεται επίσης με ένα trigger pack και η 8BitDo υποστηρίζει πως η μπαταρία προσφέρει αυτονομία 6 ωρών. Στη σελίδα του προϊόντος αναφέρεται πως είναι επίσης συμβατό με το Nintendo Switch και συσκευές Android.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*