Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο μεγάλο βήμα της Sony στο PC gaming με το καινούργιο controller customization app (video)

*
Η Sony σας επιτρέπει πλέον να κάνετε customize το DualSense Edge controller του PS5 μέσω του υπολογιστή σας. Το Accessories app για Windows κάνει δυνατή την αντιστοίχιση πλήκτρων, την αλλαγή της ευαισθησίας του μοχλού, την τροποποίηση των νεκρών ζωνών των triggers και πολλά άλλα. Με τα παραπάνω αντικαθίσταται το “Firmware updater for DualSense wireless controller” app που έγινε διαθέσιμο το 2022. Προχωράει ένα βήμα μπροστά και έτσι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε customize το DualSense Edge controller με τον ίδιο τρόπο που θα το κάνατε στο PlayStation 5. Όπως συνέβαινε με την εφαρμογή που αποσύρεται, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Accessories app για να ενημερώνετε το firmware στο DualSense Edge και στο standard DualSense από το PC.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*