Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα iPad Air, iPad Pro και το M4 chip παρουσίασε η Apple (video)

Νέα μοντέλα iPad παρουσίασε η Apple στο πλαίσιο του Let Loose event της. Καταρχάς ανανέωσε το iPad Air και στο υπάρχον μοντέλο των 11'', πρόσθεσε ένα με οθόνη 13''. Και τα δύο θα είναι εξοπλισμένα με το M2 chip και επιλογές για αποθηκευτικό χώρο 128GB/ 512GB και 1TB.

Δύο θα είναι και τα νέα iPad Pro. Το πρώτο με οθόνη 11'' και πάχος 5,3 χιλιοστά, ενώ το δεύτερο με οθόνη 13'' και πάχος 5,1 χιλιοστά. Η Apple επέλεξε να τα εφοδιάσει με το M4 chip, που αποκαλύφθηκε στο ίδιο event. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία είναι κατά 50% ταχύτερο σε σχέση με το M2 και έτοιμο για εργασίες που απαιτούν τη χρήση AI. To Μ4 διαθέτει CPU και GPU με 10 πυρήνες η κάθε μία.


Ανανέωση και για το Apple Pencil Pro, που υποστηρίζει πλέον haptic feedback, μαζί με ένα νέο squeezing gesture που επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν ένα μενού. Επιπλέον, είναι δυνατή η αλλαγή του σχήματος του αποτυπώματός του και υποστηρίζει τη λειτουργία Find My.

H Apple "άλλαξε" ένα ακόμα περιφερειακό, το Magic Keyboard που διαθέτει πλέον αλουμινένιο στήριγμα για τον καρπό, μεταλύτερο trackpad, haptic feedback και σειρά με Function Keys. Η Apple φιλοδοξεί με αυτόν τον τρόπο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, όπως αυτή των MacBook.

Τελος, την εμφάνισή του έκανε το Final Cut Camera app, που υποστηρίζει την ταυτόχρονη σύνδεση πολλαπλών iPhones ή iPads για λήψεις από επιπλέον γωνίες και την καταγραφή videos επαγγελματικού επιπέδου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*