Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ModXO: Αυτό είναι το πιο ισχυρό και φθηνό modchip που φτιάχτηκε για το Xbox (video)

Ένα νέο modchip για το Xbox ήρθε να φέρει τα πάνω-κάτω στην αγορά. Το ModXO Xbox modchip κυκλοφόρησε και έφτασε ήδη στα χέρια κάποιων που έκαναν και κάποια videos. To εν λόγω περιφερειακό chip είναι από τα πιο ισχυρά που έχουν φτιαχτεί στην αγορά, αλλά ταυτόχρονα και ένα από τα πιο φθηνά που έχουν βγει.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα modchips παρεμβαίνουν στα κυκλώματα μιας κονσόλας και την «ξεκλειδώνουν» για να μπορεί να παίζει τα πάντα και να φορτώνει ακόμη και homebrew apps. Το συγκεκριμένο φτιάχτηκε από έναν modder με το όνομα Shalx και ο οποίος έχει δουλέψει αρκετά σε ένα μοντέλο με βάση το Raspberry Pi Pico.


Το συνολικό κόστος του ModXO δεν ξεπερνάει τα 7 δολάρια και το βλέπουμε να «τρέχει» στο παρακάτω video με custom λειτουργικό Cerbios.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*