Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: Σχεδιάζει την επόμενη γενιά με μια ισχυρή κονσόλα Xbox για το σπίτι και μία φορητή!

*
Η Microsoft περνάει δύσκολα και σε αυτή τη γενιά συστημάτων, αλλά δεν τα βάζει κάτω και σχεδιάζει ήδη τα επόμενα Xbox και μάλιστα με διπλή προσέγγιση. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται να αναφέρει το ρεπορτάζ του Windows Central, η αμερικανική εταιρεία δουλεύει πάνω σε ένα πανίσχυρο σύστημα που θα αντικαταστήσει το Xbox Series X και θα τα βάλει με το PS6, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται και σε ένα φορητό Xbox που θα αντιμετωπίσει τα Steam Deck, ASUS ROG Ally και Lenovo Legion Go, αλλά και το Nintendo Switch 2 που αναμένεται να παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες.

Η αμερικανική εταιρεία έχει επιβεβαιώσει την ανάπτυξη της επόμενης κονσόλας της σε επίπεδο οικιακών συστημάτων, αλλά για τα του φορητού δεν έχει πει κουβέντα. Βέβαια, με τους insiders και leakers να μιλούν συνεχώς για αυτό, σκεφτόμαστε σαφέστατα πως αφού υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Τους επόμενους μήνες θα μάθουμε σίγουρα περισσότερα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*