Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια σημαντική λειτουργία φέρνει το νέο PS5 firmware update

*
Το PS5 υποδέχεται το νέο του firmware με άλλη μια σημαντική λειτουργία να προστίθεται από μεριάς PlayStation. Η Sony διέθεσε το system software update με την κωδική ονομασία 24.05-09.60.00 και το οποίο έχει όγκο 1,2GB. Πέραν των παραδοσιακών αλλαγών στις λειτουργίες και τη σταθερότητα του συστήματος, το νέο update επιτρέπει πλέον στους παίκτες να προσκαλέσουν φίλους τους σε game sessions μέσω ενός απλού URL.

Ανοίγοντας την action card του session σας, θα μπορείτε να πατήσετε πάνω στο κομμάτι των προσκλήσεων και εκεί να στέλνετε απλά ένα URL.  O μηχανισμός εμφανίζει και ένα QR Code, το οποίο μπορείτε και να φωτογραφίζετε με το κινητό σας τηλέφωνο. Η λειτουργία αυτού του μηχανισμού υποστηρίζει μόνο τα sessions που είναι ανοιχτά για όλους και θα εμφανιστεί σε όλους τους κατόχους PS5 μέχρι τις 24 Ιουλίου.


Ακόμη, προστέθηκε μία νέα επιλογή φωνητικών εντολών που σας επιτρέπει να ανοίξετε τις επιλογές Game Help με τη φωνή σας, καθώς και μια ενημέρωση για κάποιες εκδόσεις του DualSense. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*