Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάποιος παράτησε κλεμμένα Playdate αξίας 400 χιλιάδων δολαρίων σε ένα εστιατόριο στο Las Vegas

*
Η Panic είχε ανακοινώσει μέσα στο 2024 πως κάποιος έκλεψε μια μεγάλη αποστολή άνω των 1000 κονσολών Playdate και φαίνεται πως το εμπόρευμα αυτό βρέθηκε επιτέλους. Μάλιστα, είναι τρομερό ότι εντοπίστηκε στο parking ενός τυχαίου εστιατορίου στο βόρειο τμήμα τος Las Vegas. Η ίδια η εταιρεία έκανε ένα σχετικό post στο X/Twitter, υποδεχόμενη πάλι πίσω τα κλεμμένα μηχανήματα και αναφέροντας κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το θέμα.

Οι εικόνες που δημοσιεύονται δείχνουν αρκετά κουτιά γεμάτα Playdate έξω από ένα κτίριο. Το Playdate είναι μια φορητή ασπρόμαυρη κονσόλα που έχει ένα ειδικό γρανάζι χειρισμού στο δεξί της μέρος και αυτό εκμεταλλεύονται οι εταιρείες που δημιουργούν games για να φτιάξουν κάτι ξεχωριστό σε επίπεδο gameplay. Η τιμή του είναι περί τα 200 δολάρια/ευρώ και είναι διαθέσιμο από την ίδια την εταιρεία και το site της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*