Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάποιος έκανε την VMU του Dreamcast να παίζει games του Mega Drive (videos)

*
H SEGA παρουσίασε στο Dreamcast τη VMU, μία κάρτα μνήμης που είχε τη δυνατότητα να παίζει και κάποια games εκεί και κάποιος το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Στην εποχή του Dreamcast, η VMU έπαιζε κάποια τυπικά mini-games στην LCD οθόνη της και με τα διάφορα πλήκτρα εντολών που είχε και ο modder GGEAR TARO κατάφερε να την μετατρέψει σε μια μικροσκοπική κονσόλα SEGA Mega Drive.

To υλικό που παρουσιάστηκε στην modded VMU περιλαμβάνει σκηνές και δράση από τα Streets of Rage και Space Harrier II και φαίνεται πως το αποτέλεσμα είναι αρκούντως εντυπωσιακό. Σημειώνεται πως η Dreamcast Enterprises αναβάθμισε πρόσφατα το VMU και πλέον το προσφέρει ως VMU2 με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, καλύτερη οθόνη και αρκετά ακόμη χαρακτηριστικά. Μπορείτε να την βρείτε στο Indiegogo εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*