Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone 17: Πρώτες πληροφορίες για τις εκδόσεις που έρχονται

*
Μπορεί η αγορά των smartphones και της τεχνολογίας να περιμένει στα μέσα Σεπτεμβρίου τις ανακοινώσεις για τα iPhone 16, αλλά ήδη άρχισαν να εμφανίζονται και οι πρώτες πληροφορίες για τα iPhone 17.

Ο γνωστός Κινέζος leaker Ice Universe αποκάλυψε πληροφορίες για τη μεθεπόμενη σειρά της Apple, αλλά και κάποια στοιχεία για το νέο iPhone SE που θα είναι και το πρώτο της Apple με οθόνη OLED. Όπως φαίνεται λοιπόν από τις πηγές του, το απλό μοντέλο iPhone 17 θα έχει οθόνη LTPO με variable refresh rate που θα φτάνει έως και τα 120Hz και σκέψεις για υποστήριξη Always-On Display, μια λειτουργία που όμως μπορεί να προτιμηθεί μόνο για τα iPhone 17 Pro και iPhone 17 Pro Max.


Τα iPhone 17 θα έρθουν με 8GB RAM και το A19 Chip στον πυρήνα τους. Σε ό,τι αφορά τα iPhone 17 Pro, θα διαθέτουν 12GB RAM και τρεις 48MP κάμερες (wide, telephoto και ultrawide). Περισσότερα για αυτά, τους επόμενους μήνες.

Μέχρι τότε… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*