Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Η Sony κοιτάει προσεκτικά ξανά την αγορά των φορητών μετά το PS Portal

*
Η κυκλοφορία του PS Portal πήγε καλύτερα απ’ ότι υπολόγιζε η Sony και γνωστός insider αποκαλύπτει πως η ιαπωνική εταιρεία έχει δεύτερες σκέψεις για την αγορά των φορητών. Ο Tom Henderson σημείωσε στο X/Twitter ότι ο ιαπωνικός κολοσσός δίνει μεγάλη προσοχή στην αγορά των φορητών, τόσο μετά την επιτυχία του PlayStation Portal, όσο και με τα όσα βλέπει να γίνονται με φορητές συσκευές της νεότερης εποχής, όπως τα Lenovo Legion GO, ASUS ROG Ally και Steam Deck.

Εδώ και μήνες υπάρχουν αρκετές φήμες από διάφορες πηγές που αναφέρουν είτε πως η Sony ετοιμάζεται για ένα νέο φορητό που θα παίζει PS4 games, είτε πως ετοιμάζει ένα πιο σύγχρονο σύστημα που θα συνεργάζεται πολύ πιο στενά με το PS5.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Εγώ πάντως θα έπαιρνα πολύ εύκολα ένα PlayStation Vita 2, αν η SONY έπαιρνε την απόφαση και το κυκλοφορούσε!!

      Τι να πω; Μακάρι να το κάνει πραγματικότητα..........

*