Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider για PS5 Pro: Πότε θα ανακοινωθεί, πότε κυκλοφορεί, ποια θα είναι η τιμή του

*
Η αναμονή του κοινού για το PS5 Pro συνεχίζει να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο και γνωστός insider της αγοράς αναφέρει νεότερες πληροφορίες που έμαθε για το πότε θα ανακοινωθεί, αλλά και την τιμή του. Στο πλαίσιο του νεότερου Game Mess Mornings Podcast, ο Jeff Grubb συζήτησε με την υπόλοιπη παρέα τι έχει ακούσει για το πότε έρχεται η νέα κονσόλα της Sony και ανέφερε πως θα πρέπει να περιμένουμε ένα νέο State of Play προς τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος αναφέρει πως δεν γνωρίζει 100% αν το PS5 Pro θα είναι μέρος του State of Play, αλλά οι πιθανότητες είναι αρκετές. Το PS5 Pro είναι πλέον ο… ελέφαντας στο δωμάτιο για τη βιομηχανία, καθώς οι διαρροές συνεχίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς, ενώ και στην πρόσφατη Gamescom developer μίλησε ανοιχτά για αυτό.


Σε ό,τι αφορά τώρα την κυκλοφορία και την τιμή, ο Jeff Grubb σημειώνει πως η Sony θα το διαθέσει μέσα στο 2024 και η τιμή του θα είναι στα 599 δολάρια (και λίγο πιο πάνω, πιθανότατα στα 649 ευρώ στην Ευρώπη).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • PlayStation 6 όταν με το καλό κυκλοφορήσει....
      Δεν την ξαναπατάω πλέον με το ψέμα του PlayStation 4 PRO. Μία φορά έκανα λάθος. Ποτέ ξανά!!

*