Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung… δίπλωσε ένα λεωφορείο στο Λονδίνο για τα νέα της foldables

*
Η ώρα της κυκλοφορίας των Samsung Galaxy Z Fold 6 και Samsung Galaxy Z Flip 6 έφτασε και η Samsung βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να τα διαφημίσει στο Λονδίνο. Η κορεατική εταιρεία… δίπλωσε ένα θρυλικό κόκκινο λεωφορείο σαν ένα από αυτά που μετακινούν εκατομμύρια επιβάτες κάθε μήνα στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και το τοποθέτησε σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης.

Είναι μέρος ενός μεγαλύτερου Fold Town project που έχει ακόμη και άλλα αντικείμενα διπλωμένα, όπως κάποια παγκάκια και τηλεφωνικούς θαλάμους, που σχετίζονται όπως καταλαβαίνει κανείς με το Λονδίνο. Ως μέρος αυτής της καμπάνιας, ο σταθμός Old Street Underground μετονομάστηκε προσωρινά σε Fold Street. Οι διαστάσεις του λεωφορείου είναι 6x6.2 μέτρα και είναι διπλωμένο σε 90 μοίρες, σαν να θυμίζει το Samsung Galaxy Z Flip 6 ανοιχτό.


Την δημιουργία του ανέλαβε ο artist Caspar Philips και είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά πραγματικών λεωφορείων. Τα εκθέματα θα μείνουν στην Old Street έως και τις 27 Ιουλίου, ενώ ο σταθμός Old Street Underground θα μείνει Fold Street έως τις 28 του μήνα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*