Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Intel προχωράει σε απολύσεις 15 χιλιάδων υπαλλήλων της

*
Δεν έχουν τελειωμό οι απολύσεις και η Intel είναι η επόμενη εταιρεία που προχωράει σε μαζική μείωση θέσεων εργασίας. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα απολύσει 15.000 εργαζομένους, καθώς ψάχνει να εξοικονομήσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια το 2025.

Ο CEO της εταιρείας, Pat Gelsinger, αποκάλυψε τα νέα στους εργαζομένους πριν από μερικές ώρες, καθώς έχουν χαθεί και οι στόχοι του 2024: «τα έσοδά μας δεν έχουν αυξηθεί όπως αναμενόταν και δεν έχουμε επωφεληθεί ακόμη από τις αλλαγές στην τεχνητή νοημοσύνη. Τα κόστη μας είναι πολύ υψηλά και τα περιθώρια κέρδους χαμηλά. Χρειαζόμαστε τολμηρές κινήσεις για να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο δεύτερο μισό του 2024 και είναι πιο σκληρές απ’ όσο περιμέναμε».


Ένας μεγάλος λόγος για τις απώλειες της Intel ήταν οι προκλήσεις γύρω από το Intel Foundry, το οποίο αναμένεται να δει έσοδα το 2027, το νωρίτερο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*