Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H HMD παρουσίασε και επίσημα το Barbie Phone

*
Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα teasing, η HMD παρουσίασε επίσημα το Barbie Phone της που ανήκει στην κατηγορία των flip phones. Η συσκευή είναι μια εναλλακτική έκδοση του Nokia 2660 Flip με αλλαγές στο λογισμικό και στην εξωτερική εμφάνιση. Η Mattel συμμετέχει στο project (όπως είναι λογικό) και το κυρίαρχο χρώμα της συσκευής είναι το ροζ.

Η αποσπώμενη μπαταρία του έχει χωρητικότητα 1450mAh και στο πακέτο αγοράς περιλαμβάνεται ακόμη ένα ροζ καλώδιο USB-A, ένα ροζ πανί καθαρισμού και διάφορα άλλα περιφερειακά, όπως δύο «πλάτες», ένα δεύτερο strap και διάφορα stickers. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 2.8 ιντσών στο εσωτερικό και 1.77 ιντσών στο εξωτερικό και στο εσωτερικό του Barbie Phone βρίσκουμε ένα Unisoc T107 chipset με 64GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο (που επεκτείνεται έως και κατά 32GB με τη χρήση microSD).


Ακόμη, η κάμερά του καταγράφει σε ανάλυση VGA (0.3MP) και υποστηρίζει Bluetooth 5. Μπορεί κανείς να συνδέσει ακουστικά μέσω headphone jack ή και να φορτίσει και να μεταφέρει δεδομένα μέσω καλωδίου USB-C port. Σε ό,τι αφορά το λειτουργικό, έχει το S30+, ενώ η έκδοση των ΗΠΑ θα «τρέχει» το KaiOS και θα περιλαμβάνει στο περιβάλλον του αρκετά stickers και ψηφιακά wallpapers  και ringtones από την ταινία.

Το Barbie Phone πωλείται στην τιμή των €129 σε αρκετές αγορές του πλανήτη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*