Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Google ίσως δεν εφοδιάσει το Pixel Fold με οθόνες τελευταίας τεχνολογίας

*
Νέο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Google σκοπεύει να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των αναδιπλούμενων smartphones της το τρίτο τρίμηνο του 2023. Πιο συγκεκριμένα, η Samsung Display θα ξεκινήσει να κατασκευάζει αναδιπλούμενες οθόνες τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, σύμφωνα με το The Elec. Πάντως, πολύ πιθανό να υπάρξει υποβάθμιση στις οθόνες. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Samsung Display θα κατασκευάσει μια αναδιπλούμενη οθόνη 7,57'' και μία εμπρόσθια μεγέθους 5,78''. Πρόσφατες εικόνες παρουσίασαν οθόνες μεγέθους 7,69'' και 5,79'' αντίστοιχα. Πιο ανησυχητικές είναι οι πληροφορίες πως η Google προσανατολίζεται σε οθόνες με τεχνολογία παλαιότερη από εκείνη του Galaxy Z Fold3. Το Z Fold3 δεν ήταν εφοδιασμένο με ένα polarizer layer, που κάνει την οθονη πιο λεπτή, πιο ελαφριά και ευκολότερο να διπλωθεί.

Ακόμα, δεν θεωρείται πιθανό να περιληφθεί υποστήριξη για stylus. Ακόμα, υπήρχαν φήμες για υψηλής ποιότητας κάμερα κάτω από την εμπρόσθια οθόνη, αλλά ούτε αυτό πρόκειται να συμβεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*