Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple επιβεβαίωσε ημερομηνία και ώρα για τις ανακοινώσεις του WWDC 2024 περί iOS 18 και AI

*
H Apple ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της για το 2024 (WWDC 2024) και επιβεβαίωσε την ημερομηνία και την ώρα του κεντρικού keynote. Σε αυτό αναμένεται να μάθουμε περισσότερα τόσο για το AI και την εμπλοκή του στα λειτουργικά της εταιρείας από εδώ και πέρα, αλλά και τις πολλές αλλαγές που έρχονται στο iOS 18.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 10 Ιουνίου στις 10.00 το πρωί τοπική ώρα, κάτι που «μεταφράζεται» σε 20.00 για τη χώρα μας. Αναμένουμε παρουσιάσεις για τα iOS 18, iPadOS 18, watchOS 11 και άλλες αλλαγές στα λογισμικά και ίσως δούμε και κάποιες αποκαλύψεις για τα όσα έρχονται στα Mac.


To συνέδριο θα «τρέξει» από τις 10 έως και τις 14 Ιουνίου και θα γίνουν και πολλά ραντεβού με προγραμματιστές για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο χώρο των λειτουργικών της εταιρείας. Μετά το event, η Apple θα ανακοινώσει τα Apple Design Awards και το Platform State of the Union.

Η μετάδοση του event θα γίνει μέσω των social media. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*