Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gashapon Toys: Αυτά τα gadgetάκια έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στα καταστήματα της Nintendo (εικόνες)

*
Η Nintendo παρουσίασε μια σειρά από νέα gadgetάκια που ονομάζονται gashapon toys και έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο κοινό της. Πρόκειται για προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως επέκταση σε κανονικά χειριστήρια και κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά αυτές τις ημέρες μέσω των επίσημων καταστημάτων της Nintendo. Όπως αναφέρεται, στο κατάστημα του Tokyo παρατηρήθηκαν ήδη πολύ μεγάλες ουρές για αυτά και ουδείς γνωρίζει αν οφείλεται σε περιορισμένη διαθεσιμότητα ή απλά μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον.



Οι χρήστες αναφέρουν στα social media πως έχουν αρχίσει ήδη να τα χρησιμοποιούν. Ο χρήστης Mizure3213 του X/Twitter αναφέρει πως ακόμη και τα πλήκτρα του SNES είναι συμβατά και έτσι οι κάτοχοι της κονσόλας και του χειριστηρίου μπορούν να τα αλλάξουν και να δώσουν άλλο χρώμα στο περιφερειακό τους.



Προς το παρόν, ουδείς γνωρίζει αν θα κυκλοφορήσουν εκτός Ιαπωνίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*