Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Galaxy AI: Νέες ενδείξεις ότι έρχονται χρεώσεις από το 2026

*
Πριν λίγες ημέρες έκαναν το ντεμπούτο τους η σειρά Galaxy Tab S10 και το S24 FE, ενώ το Galaxy AI ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που κυριάρχησαν στην εμπορική τους προώθηση. Ναι μεν όλες οι λειτουργίες που σχετίζονται με το AI είναι προς το παρόν δωρεάν, όμως για μια ακόμα φορά η Samsung αφήνει να εννοηθεί ότι αυτό δεν θα διαρκέσει για πάντα.

Μια από τις σημειώσεις στο επίσημο δελτίο τύπου για τη σειρά Tab S10 και το S24 FE αναφέρει: “Ίσως υπάρξουν χρεώσεις για συγκεκριμένες λειτουργίες AI στο τέλος του 2025”, ενώ προηγουμένως η Samsung είχε επιβεβαιώσει ότι “Οι λειτουργίες του Galaxy AI θα παρέχονται δωρεάν ως το τέλος του 2025 σε συσκευές Samsung Galaxy που το υποστηρίζουν”, οπότε, είναι ασφαλές να συμπεράνει κάποιος ότι μετά το 2025, αν όχι ολόκληρη, ένα μέρος της σουίτας Galaxy AI θα είναι επί πληρωμή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*