Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Στις 10 Σεπτεμβρίου τα αποκαλυπτήρια του iPhone 16

*
Το επόμενο event της Apple δεν βρίσκεται και πολύ μακριά και εκεί αναμένουμε τα αποκαλυπτήρια των iPhone 16 και του Apple Watch Series 10. Αυτό που μένει να ανακοινωθεί είναι η ημερομηνία πραγματοποίησης του event και κρατάμε το ότι η εταιρεία προτιμάει συνήθως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Εννοείται ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για την ακριβή ημερομηνία και σύμφωνα με τον χρήστη του X, Majin Bu, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ετοιμάζονται για τις 10 Σεπτεμβρίου. Η εικόνα που συνοδεύει τη νέα αυτή φήμη αναφέρει το tagline "Ready. Set. Capture", κάτι που ίσως να παραπέμπει στο νέο Capture Button. Στο ίδιο event αναμένεται να αποκαλυφθούν οι λειτουργίες του Apple Intelligence, οι οποίες ίσως γίνουν διαθέσιμες μέσα στον Οκτώβριο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*