Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Κανένα μοντέλο Samsung Galaxy S24 με 16GB μνήμη RAM

*
Νέες φήμες σχετικά με την καινούργια σειρά smartphones Samsung Galaxy S24 λένε πως κανένα από τα μοντέλα της δε θα προσφέρει την επιλογή για 16GB RAM. Η κορεατική εταιρεία, πλην της περίπτωσης του Samsung Galaxy S20 Ultra, δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο smartphone – ναυαρχίδα της με 16GB RAM, κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί και στις αρχές του 2024, όταν λανσάρει στην παγκόσμια αγορά τα καινούργια μοντέλα της.

Όπως αναφέρεται, θα υπάρχει το βασικό μοντέλο που θα προσφέρει 8GB μνήμης RAM και ακόμα δύο, τα οποία θα έρχονται με 12GB RAM. Ένα από αυτά (με τα 12GB) λέγεται πως θα είναι το Galaxy S24 Plus, πράγμα που, εφόσον ευσταθεί, σημαίνει ότι η εταιρεία το αναβάθμισε από τα 8GB RAM που περιείχε το φετινό Galaxy S23 Plus. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως ακόμα δεν είναι έτοιμη για… την υπέρβαση, με την κυκλοφορία μοντέλου με 16GB RAM.

Απέχουμε μόλις λίγους μήνες πριν από την επίσημη αποκάλυψη της σειράς Galaxy S24. Το αν ισχύουν τα παραπάνω ή όχι, θα το ανακαλύψουμε από τις επίσημες ανακοινώσεις της Samsung. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*