Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Samsung Galaxy Watch Ultra!

*
Φαίνεται πως το Apple Watch Ultra θα έχει νέο ανταγωνιστή από Κορέα μεριά και ο λόγος για το Samsung Galaxy Watch UItra. Υπήρχαν αρκετό καιρό φήμες πως η Samsung δουλεύει σε ένα τέτοιο smartwatch και ενώ το γνωρίζαμε ως Samsung Galaxy Watch 7 Ultra, θα κυκλοφορήσει τελικά ως Samsung Galaxy Watch Ultra. Κάτι τέτοιο μαρτυρά η διαδικασία πιστοποίησης που πέρασε από το TDRA για την αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπως μαρτυρά και η εικόνα που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.



Το νέο premium smartwatch έχει ονομασία μοντέλου SM-L705F και υποστηρίζει και επικοινωνία μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας, αλλά και φόρτιση 10W. Θα έχει τετραγωνισμένο σχεδιασμό με οθόνη 1,5 ίντσας και στεφάνη που θα περιστρέφεται. Στα δεξιά θα υπάρχουν τρία πλήκτρα εντολών και στα αριστερά ένα ηχείο.

Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 578mAh και θα είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε βάθος έως και 100 μέτρα. Τέλος, στο εσωτερικό του θα έχει το Exynos W1000 SoC και θα παρουσιαστεί μαζί με τα Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Z Flip 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch FE και Samsung Galaxy Ring το καλοκαίρι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*