Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη υποστήριξη των Nintendo Switch Online controllers στο Steam

*
Το Steam υποστηρίζει πλέον επίσημα τα κλασσικά controllers που κυκλοφορούν για τα μέλη του Nintendo Switch Online.

Τα επίσημα NES, SNES, Nintendo 64 και Mega Drive/ Genesis controllers, που είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για τους συδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παιχνίδια του Steam. Αυτό αναφέρεται στα patch notes που συνοδεύουν το πρόσφατο update του Steam Client.


Τα χειριστήρια αυτά έχουν λιγότερα πλήκτρα από αυτά τα συμβατικά που υποστηρίζει το Steam, παρόλα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παιχνίδια που είναι λιγότερο απαιτητικά από πλευράς controller input, όπως indie ή retro games.

Ακόμα, μέσω των επιλογών που προσφέρει η πλατφόρμα της Valve, είναι δυνατός ο καθορισμός των λειτουργιών κάθε πλήκτρου, κάνοντας πιο εύκολη την αναπαραγωγή μιας σειράς παιχνιδιών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*