Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν πληροφορίες για το επερχόμενο special edition controller του Xbox, ίσως και η ημερομηνία κυκλοφορίας του

*
Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες μέσω του Billbil-kun, γνωστού insider, φημολογείται πως το επόμενο ασύρματο χειριστήριο του Xbox θα είναι το “Sky Cipher Special Edition”.

Ο γνωστός leaker εικάζει πως η ανακοίνωση για το χειριστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου, την ίδια στιγμή που θα ξεκινήσουν και οι προ-παραγγελίες. Επίσης, ισχυρίζεται πως το λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου. Αν λάβουμε υπόψη τις τιμές που είχαν τα προηγούμενα special edition controllers, το συγκεκριμένο θα κοστίζει €69,99.


Επίσης, αν κρίνουμε από το όνομά του (“Sky Cipher”) μπορούμε να υποθέσουμε πως το χρώμα του θα περιλαμβάνει αποχρώσεις του μπλε. Αναμένεται να μάθουμε επιπλέον χαρακτηριστικά, δηλαδή αν θα έχει haptic feedback, texture gripping ακόμη και Bluetooth.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*