Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν ήδη τιμές από τις κονσόλες PS5 και τα περιφερειακά για τα 30 χρόνια του PlayStation

*
Η Sony ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες τις ειδικές κονσόλες PS5 και PS5 Pro για τα 30 χρόνια του PlayStation, καθώς και κάποια σχετικά περιφερειακά και έχουμε ήδη κάποιες τιμές. Συγκεκριμένα, ο leaker billbill-kun αποκάλυψε πόσο θα πωλείται το επετειακό PS5 Slim, αλλά και το επετειακό DualSense Controller.

Η τιμή της συλλεκτικής κονσόλας στην digital μορφή της θα είναι €519.99 για την αγορά της Ευρώπης, ενώ το DualSense 30th Anniversary Limited Edition Wireless Controller θα πωλείται στα €79.99. Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η τιμή της επετειακής κονσόλας PS5 Pro, η οποία περιλαμβάνει και ένα DualSense Edge και τη βάση στήριξης και γενικά εκτιμάται πως θα ξεπεράσει σε τιμή τα €1000!


Με τις εκδόσεις αυτές να έρχονται σε λίγα κομμάτια, αντιλαμβάνεται κανείς τι πάρτι θα κάνουν οι scalpers… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*