Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή για τις θήκες των iPhone 14 δίνουν μια ιδέα για τα μεγέθη τους

*
H σειρά iPhone 14 της Apple αναμένεται να λανσαριστεί αργότερα εντός του έτους και το φετινό lineup θα είναι τροποποποιημένο. Οι πωλήσεις των iPhone 12 και 13 mini ήταν κάτω από τις προσδοκίες και η Apple σκοπεύει να τα αντικαταστήσει με ένα μεγαλύτερο μοντέλο, όχι κάποιο νέο Pro, ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη, αλλά όχι τόσο υψηλή τιμή. Τα iPhone 14 και iPhone 14 Pro θα έχουν σύμφωνα με ενδείξεις οθόνη 6,1'' ενώ το μεγαλύτερο iPhone 14 που προαναφέρθηκε και το iPhone 14 Pro Max, οθόνες μεγέθους 6,7''. Ακόμα, ο χώρος που θα φιλοξενεί την camera του 14 Pro Max θα είναι μεγαλύτερος συγκριτικά με προηγούμενα μοντέλα. Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα το iPhone 14 Pro Max θα έρθει με camera 48MP και οι μπροστά κάμερες στα μοντέλα Pro θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένες. Κατά τα άλλα, ο σχεδιασμός της νεάς σειράς δεν θα έχει ιδιαίτερες αλλαγές και αντί για την εγκόπή θα υπάρχει διπλό punch-hole για τοn αισθητήρα ανάγνωσης προσώπου.

DuanRui via Weibo


Πιθανολογείται ότι τα μοντέλα Pro θα κυκλοφορήσουν με το A16 chipset, ενώ τα άλλα δύο με το A15 που χρησιμοποιήθηκε στα iPhone 13. Τέλος, η Apple σκοπεύει να δώσει προτεραιότητα στα μοντέλα Pro.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*