Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bloomberg: Το Nintendo Switch 2 έρχεται το 2024 με 8ιντση οθόνη LCD

*
Ένα νέο ρεπορτάζ του Bloomberg αναφέρει πως το Nintendo Switch 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 με οθόνη LCD διαγωνίου 8 ιντσών. Το άρθρο αναφέρει πως ο αναλυτής Hiroshi Hayase της Omdia εκτιμά πως κάτι τέτοιο θα ισχύσει, καθώς έχει συγκεντρώσει σχετικές πληροφορίες από διάφορους κατασκευαστές parts που δείχνουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η Sharp, για παράδειγμα, έχει αναφέρει από πέρσι πως παράγει οθόνες LCD για μια νέα κονσόλα και είναι σχεδόν βέβαιο πως αναφέρεται στην Nintendo. Η απόφαση της επιστροφής από το OLED panel (της πιο νέας έκδοσης του Nintendo Switch) στις οθόνες LCD μπορεί να φαντάζει για κάποιους ένα βήμα προς τα πίσω, ωστόσο θα γίνει -σύμφωνα με πληροφορίες- για να κρατηθεί το κόστος πιο χαμηλά.


Μάλιστα, εκτιμάται πως η τιμή του Nintendo Switch 2 έχει «κλειδώσει» κάπου στα 399,99 δολάρια. Οι φήμες για τη νέα κονσόλα αναφέρουν πως θα πρέπει να την περιμένουμε στο δεύτερο μισό της χρονιάς, ενώ αρκετοί αναλυτές εκτιμούν πως η εμφάνισή της θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Οι εκτιμήσεις μιλούν για συμβατότητα προς τα πίσω με τους τίτλους του Nintendo Switch, καθώς και την ανακοίνωση και κυκλοφορία ενός νέου 3D Super Mario game στο λανσάρισμα. Όπως είναι λογικό, η Nintendo αρνείται να σχολιάσει το παραμικρό για το θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*