Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bloomberg: Το 2025 ίσως κυκλοφορήσει το «πλαστικό» Apple Watch SE

*
Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου event της, η Apple ανακοίνωσε μια σειρά νέων προϊόντων, όμως σε αυτά δε βρισκόταν το φημολογούμενο, «πλαστικό» Apple Watch SE. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, ο οποίος εδώ και καιρό έχει μιλήσει για ένα τέτοιο προϊόν, το “πλαστικό SE” είναι ένα project που προχωράεικαι σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται ο δημοσιογράφος ίσως λανσαριστεί μέσα στο επόμενο έτος. Η τελευταία φορά που ανανεώθηκε η σειρά Apple Watch SE ήταν το 2022 με την κυκλοφορία των μοντέλων δεύτερης γενιάς. Εκτός από το πλαστικό υλικό, ο Gurman υποστηρίζει ότι η Apple σκέφτεται να χρησιμοποιήσει πιο έντονους χρωματισμούς, ώστε να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές από τις νεαρές ηλικίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*