Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό είναι το Nintendo Dolphin, το πρώτο GameCube που κατασκευάστηκε ποτέ! (εικόνες)

*
Το Nintendo GameCube κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν 23 χρόνια και πλέον έχουμε εικόνα και του πρώτου hardware που κατασκευάστηκε ποτέ για εκείνη τη γενιά, μία συσκευή με την κωδική ονομασία Nintendo Dolphin. Πρόκειται επί της ουσίας για το πρώτο hardware που φτιάχτηκε από την Nintendo για την νέα -τότε- κονσόλα της και είχε την κωδική ονομασία Dolphin.



Το σύστημα υποδέχτηκε για τελευταία φορά νέο game πριν από 16 χρόνια και η ομάδα Consolevariations -που καταγράφει στη βάση της κάθε κονσόλα που κατασκευάστηκε- κατάφερε να το βρει και να το φωτογραφήσει. Το λογότυπο της Nintendo είναι στο μπροστινό τμήμα, το LED στο επάνω κεντρικό τμήμα και οι υποδοχές των χειριστηρίων ανάποδα σε σχέση με το τελικό μοντέλο.





Στο πίσω τμήμα του δεν υπάρχουν ports καθώς πρόκειται για ένα dummy της Nintendo στην προσπάθειά της να φτιάξει κάτι πρωτότυπο και ταιριαστό με την ονομασία της κονσόλας (σε σχήμα κύβου).



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*