Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρκετές βελτιώσεις και καλύτερα backgrounds φέρνει το update του Xbox για τον Ιούνιο

*
H Microsoft αποκάλυψε τη διάθεση του νέου update του Ιουνίου για τις κονσόλες Xbox που φέρνει μαζί του και αρκετές αλλαγές. Μία από αυτές είναι η δυνατότητα θέασης game art με κάθε Xbox Home background, κάτι που σημαίνει πως το πίσω μέρος της οθόνης του παίκτη μπορεί να αλλάζει δυναμικά όσο σκρολάρει ανάμεσα στα διαφορετικά games της συλλογής του.



Για να το ενεργοποιήσετε, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του Xbox και επιλέξτε το General > Personalization > My Background. Από εκεί, επιλέξτε το Show Selected Game Art, ενώ μπορείτε και να ενημερώσετε το χρώμα του dynamic background σας χωρίς να αλλάξετε το χρώμα του προφίλ σας. Μέσα στις άλλες αλλαγές έρχεται και η δυνατότητα να θυμάται το Xbox σας έως και 10 διαφορετικά Wi-Fi δίκτυα για να μην ταλαιπωρείστε όσο αλλάζετε τοποθεσία στην κονσόλα.

Ενημέρωση έρχεται και για το Xbox Adaptive Controller που επεκτείνει την υποστήριξή του σε περισσότερα αξεσουάρ USB. Τέλος, η Microsoft μεταφέρει την υποστήριξη mouse και keyboard στο Xbox Cloud Gaming και επιτρέπει την διαχείριση των game data και των cloud saves μέσα από browser ή το Xbox app στις Samsung Smart TVs. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*