Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple: Τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα έφεραν 23.6 δισεκατομμύρια κέρδος παρά την πτώση του iPhone στην Κίνα

*
Η Apple δεν προχώρησε στο δεύτερο τρίμηνο με τους ίδιους ρυθμούς, αλλά και πάλι τα οικονομικά αποτελέσματα της περιόδου είναι εντυπωσιακά. Ο τζίρος έφτασε τα 90,75 δισεκατομμύρια δολάρια παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις iPhone στην Κίνα δεν τα πηγαίνουν καλά και το κέρδος άγγιξε τα 23,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Για λόγους σύγκρισης, ο τζίρος την ίδια περίοδο πέρσι άγγιξε τα 94,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Το iPhone έκλεισε με ένα ποσοστό -10% στα 45,96 δισεκατομμύρια δολάρια (5 δισεκ. δολάρια λιγότερα από την αντίστοιχη περσινή περίοδο), ενώ οι υπόλοιπες κατηγορίες τα πήγαν καλύτερα. Μόνο οι κατηγορίες των iPad και Wearables και Home & Accessories κινήθηκαν πτωτικά.


Τα iPad έφεραν 5,56 δισεκατομμύρια δολάρια (-16.4% σε σχέση με πέρσι), τα Mac 7,45 δισεκατομμύρια δολάρια (+3,9% σε σχέση με πέρσι) και οι τομείς υπηρεσιών 23,87 δισεκατομμύρια δολάρια (+14.2% σε σχέση με πέρσι). Ειδικά ο τομέας των υπηρεσιών εκτιμάται πως θα φτάνει σε αξία τα 1,5-1,6 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι και τα τέλη του 2024. Τέλος, για τα του Apple Vision Pro, η Apple δεν ανακοίνωσε κάτι για πωλήσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*