Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανοίγουν οι προ-παραγγελίες του Analogue 3D, μιας επανέκδοσης του Nintendo 64 με ανάλυση 4Κ!

*
Η Analogue, που ειδικεύεται στο κομμάτι των retro κονσολών, ανακοίνωσε το άνοιγμα των προ-παραγγελιών για το Analogue 3D, μια επανέκδοση του Nintendo 64! Η κονσόλα ανακοινώθηκε τον περσινό Οκτώβριο και έρχεται σε μια μορφή που θυμίζει το αρχικό σύστημα της Nintendo, αλλά συνδέεται σε σύγχρονες HD τηλεοράσεις και παίζει τα παιχνίδια του Nintendo 64 (από όλες τις περιοχές) σε ανάλυση έως και 4Κ!

Περιλαμβάνει 4 θύρες για επίσημα χειριστήρια και οι ενδιαφερόμενοι θα το βρουν σε μαύρο και λευκό χρώμα, αλλά και στην τιμή των 250 δολαρίων. Υπάρχουν και συμβατά ασύρματα χειριστήρια της 8bitdo που πωλούνται ξεχωριστά και κοστίζουν 40 δολάρια έκαστο. Οι προ-παραγγελίες του θα ανοίξουν στις 21 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμες μέσα από το επίσημο site της εταιρείας.


Το Nintendo 64 κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον Ιούνιο του 1996 και στην Ευρώπη ήρθε τον Μάρτιο του 1997. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*