Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτής επιβεβαιώνει τις αναδιπλούμενες συσκευές που ετοιμάζει η Apple

*
Το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει φήμες ότι η Apple ετοιμάζει μια αναδιπλούμενη συσκευή. Λέγεται ότι η εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει ένα αναδιπλούμενο iPhone σε στυλ flip και ένα υβριδικό iPad/ MacBook με οθόνη που αποκτά μέγεθος 18,8’’ όταν ξεδιπλώνει.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Jeff Pu, το υβριδικό iPad/ MacBook θα είναι το πρώτο που θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων, κατά πάσα πιθανότητα το δεύτερο τρίμηνο του 2026. Για το αναδιπλούμενο iPhone, στόχος είναι να έχει βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων ως το τέλος του 2026. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί μαζί με τη σειρά iPhone 18, αλλά θα λανσαριστούν με απόσταση κάποιων μηνών μεταξύ τους. Ο Jeff Pu δείχνει πολύ αισιόδοξος σε σχέση με τα παραπάνω και υποστηρίζει ότι η Apple βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος, ειδικά από τη στιγμή που φέρεται να έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για την προμήθεια της αναδιπλούμενης οθόνης του iPhone.


Βεβαίως, ως το 2026 μπορεί να αλλάξουν πολλά ακόμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*