Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτής εκτιμά πως τον Σεπτέμβριο θα έχουμε PlayStation Showcase με PS5 Pro

*
Οι φήμες για την εμφάνιση του PS5 Pro ολοένα και πληθαίνουν, ειδικά και μετά την πρόσφατη εμφάνιση της νέας κονσόλας στις ρυθμίσεις του No Man’s Sky! Ο αναλυτής William R. Aguilar σημειώνει πως έχει πληροφορία από αξιόπιστες πηγές πως τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να περιμένουμε ένα PlayStation Showcase και αρκετές ανακοινώσεις παιχνιδιών, καθώς ουδείς (ούτε και οι μέτοχοι της Sony) γνωρίζει τι μας περιμένει από games το 2025.

Το PS5 Pro φαίνεται πως είναι σε πολύ προχωρημένα στάδια και αυτή τη στιγμή απλά περιμένει στη γωνία για να μην «κανιβαλίσει» τις πωλήσεις του PS5 Slim. Φέτος, δε, είναι και η 30η επέτειος του PlayStation, οπότε σίγουρα η Sony θα θελήσει να κάνει κάτι ξεχωριστό.


Ταυτόχρονα, εκτιμά, πως το γεγονός ότι έχουμε μπει στο δεύτερο μισό του κύκλου ζωής του PS5 και η Sony θα θέλει να δείξει τι έρχεται τους επόμενους μήνες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*