Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο DualSense εμπνευσμένο από το ASTRO BOT (trailer)

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε το DualSense Wireless Controller ASTRO BOT Limited Edition. Η διαθεσιμότητα στα καταστήματα λιανικής θα είναι περιορισμένη, θα διατίθεται στην τιμή των €79,99 ενώ η κυκλοφορία του θα συμπέσει με το λανσάρισμα του επερχόμενου ASTRO BOT στις 6 Σεπτεμβρίου.

Οι προ-παραγγελίες θα γίνουν διαθέσιμες μέσω του PlayStation Direct και επιλεγμένα καταστήματα λιανικής από τις 9 Αυγούστου. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Team ASOBI, Nicolas Doucet, αυτή τη φορά θα μπορείτε να εντρυφήσετε περισσότερο στο περιβάλλον του παιχνιδιού και να νιώσετε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις υφές, τις επιφάνειες στις οποίες κυλάει το Astro Bot, στο νερό, στο γρασίδι, στην άμμο και στο μέταλλο.


Επίσης, τα χαρακτηριστικά της απτικής ανάδρασης, μέσω των triggers, έχουν βελτιστοποιηθεί στο έπακρο μαζί με τα animations που υποδηλώνουν την κάθε σας κίνηση. Μια ενδιαφέρουσα προσθήκη που θα σας καθηλώσει αποτελεί το Dual Speeder, το οποίο σας επιτρέπει να περιφέρεστε από τον ένα πλανήτη στον άλλο. Το εν λόγω χαρακτηριστικό χρησιμοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες του haptic feedback σε συνδυασμό πάντοτε με το motion control.

Η κυκλοφορία του ASTRO BOT έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*