Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To PlayStation 5 έκλεισε έναν χρόνο στην αγορά

*
Ένας χρόνος πέρασε κιόλας από την ημέρα που οι gamers σε όλον τον κόσμο πήραν στα χέρια τους το PlayStation 5. Κατά την διάρκεια αυτού του χρόνου κυκλοφόρησαν παιχνίδια όπως το Ratchet & Clank: Rift Apart, το Returnal, το Deathloop κ.α. Ταυτόχρονα στην ομάδα της Sony Interactive Entertainment προστέθηκαν πολλά ταλαντούχα studios όπως η Bluepoint Games, η Firesprite, η Housemarque, και η Nixxes.

Όμως από το προηγούμενο έτος δεν έλειπαν και οι ανακοινώσεις για επερχόμενους τίτλους παιχνιδιών όπως το God of War Ragnarok, το Gran Turismo 7 και το Horizon Forbidden West, όλα από τα PlayStation Studios.

Με την αστείρευτη φαντασία των game creators και την συνεχή βοήθεια όλων των παραγόντων περισσότερα από 360 παιχνίδια κυκλοφόρησαν στο PlayStation 5. Το σημαντικότερο συστατικό της επιτυχίας όμως σύμφωνα με τον Jim Ryan, είναι το πάθος και η υποστήριξη που υπήρξε από τον κόσμο, από τους παίκτες. Συνολικά, οι χρήστες έχουν παίξει πάνω από 4,6 δισεκατομμύρια ώρες στο PlayStation 5 και έχουν μεταδώσει πάνω από 26 εκατομμύρια ώρες περιεχομένου. Τα κορυφαία παιχνίδια σύμφωνα με τις ώρες ενασχόλησης είναι τα εξής: Fortnite, Call of Duty: Black Ops Cold War, FIFA 21, NBA 2K21, Assassin’s Creed Valhalla, Destiny 2, MLB The Show 21, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Demon’s Souls, NBA 2K22.

Ο Jim Ryan δηλώνει ευγνώμων προς την κοινότητα του PlayStation 5 και υπόσχεται πως κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί ώστε όλοι να καταφέρουν να αποκτήσουν την πολυπόθητη κονσόλα. Μάλιστα αναγνωρίζει και εκτιμάει την υπομονή των καταναλωτών και θέτει ως πρωταρχικό του σκοπό την εκπλήρωση αυτής της υπόσχεσης. Τέλος αναφέρει πως οι παίκτες πρέπει να περιμένουν σπουδαία πράγματα στο μέλλον σε ό,τι έχει να κάνει σχέση με το PlayStation 5.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*