Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NES 8 Bits Game Machine, η φθηνή εναλλακτική λύση

*
Η μανία με τα retro games και τις κονσόλες του παρελθόντος έχει κατακλύσει την αγορά των videogames και η Nintendo έχει ήδη επαναφέρει στο σήμερα mini εκδόσεις των NES και SNES. Όπως ήταν φυσιολογικό η κατάσταση αυτή έδωσε το έναυσμα και σε μικρότερες εταιρείες να δημιουργήσουν και τους ανάλογους κλώνους που μπορεί να βρει κανείς εύκολα σε καταστήματα του διαδικτύου. Ένα από αυτά που έπεσαν στα χέρια μας είναι το NES 8 Bits Game Machine Mini TV Handheld Game, το οποίο έρχεται με προ-εγκατεστημένα 621 games.

Το πακέτο αγοράς περιλαμβάνει την κονσόλα που αποτελεί αντίγραφο της κανονικής της Nintendo και φέρει δύο υποδοχές για σύνδεση χειριστηρίων στο μπροστινό τμήμα, καθώς και πλήκτρα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και reset στο επάνω μέρος της. Στο πίσω τμήμα συναντάμε την υποδοχή του ρεύματος και την έξοδο HDMI, μέσω της οποίας γίνεται και η σύνδεση στην τηλεόρασή μας.


Ακόμη, ο καταναλωτής θα βρει στο πακέτο δύο ενσύρματα χειριστήρια που είναι σχεδόν ίδια με τα αυθεντικά, ένα καλώδιο ρεύματος και ένα καλώδιο HDMI. Η διαδικασία σύνδεσης δεν διαφέρει από αυτή οποιασδήποτε άλλης συσκευής, ενώ και το μενού είναι ιδιαίτερα απλό για να μπείτε και να διαλέξετε το game που σας ενδιαφέρει. Η λίστα περιλαμβάνει παιχνίδια που ίσως ξέρετε και παιχνίδια που δεν έχετε…ακούσει ξανά, αλλά σίγουρα έχει αρκετές προτάσεις.

Αν ψάχνετε ένα φθηνό δώρο και δεν θέλετε να επενδύσετε τα χρήματα που ζητάει η Nintendo, μπορείτε να προτιμήσετε ένα φθηνό κλώνο, ο οποίος όμως διαφέρει ποιοτικά σε πολλά επίπεδα. Εμείς, βρήκαμε το NES 8 Bits Game Machine από το κατάστημα TomTop στην τιμή των €30,95.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*