Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HTC Hima: Ο διάδοχος του One (M8)

Με το 2015 να βρίσκεται όλο και πιο κοντά, οι φήμες γύρω από τα επόμενα flagships γνωστών εταιριών πληθαίνουν συνεχώς. Σειρά λοιπόν για τους ρεπόρτερ και τους insiders της HTC, οι οποίοι αναφέρουν ότι ο διάδοχος της σειράς HTC One δεν θα μοιράζεται πλέον τον τίτλο «One», αλλάζοντας την ονομασία σε «Hima». Σε ότι αφορά τα specs της συσκευής, οι φήμες «οργιάζουν» και περιγράφουν ένα smartphone με μία οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών (φυσικά με 1080p ανάλυση), έναν 64-bit οκταπύρηνο(!) SoC Qualcomm Snapdragon 810, μία GPU Adreno 430 και 3GB RAM.



Τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά δεν σταματούν φυσικά εδώ, αφού η ίδια «πηγή» αναφέρει ότι το HTC Hima θα έχει μία ψηφιακή camera με αισθητήρα 20.7 Megapixel, ενώ η υποστήριξη του LTE CAT 6 και η μπαταρία που θα ξεπερνάει τα 2600 mAh θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα. Στο μόνο που δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη πληροφόρηση, είναι στον τομέα της εμπρόσθιας κάμερας, η οποία θα έχει ή 14 Megapixel  ή  4 με Ultrapixel technology.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*