Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Animal Crossing Music Extension για τον Google Chrome

Ένα από τα καλύτερα στοιχεία της σειράς Animal Crossing είναι η εκπληκτική μουσική του Kazumi Totaka που παίζει στο background και αλλάζει ανάλογα με την ώρα της ημέρας που κάποιος ασχολείται με το παιχνίδι. Πλέον το συγκεκριμένο functionality αποτελεί extension για τον Google Chrome και δημιουργός του είναι ο χρήστης του NeoGAF με nickname Αndrex. Κατόπιν της εγκατάστασής του, το εν λόγω extension τοποθετεί ένα εικονίδιο στην πάνω δεξιά γωνία του Chrome και κάνοντας click πάνω του ξεκινάει να παίζει το τραγούδι που αντιστοιχεί στην ώρα που δείχνει τη στιγμή εκείνη το ρολόι του εκάστοτε Η/Υ.



Το καλύτερο όλων είναι ότι το extension περιέχει τα soundtracks όλων των τίτλων Animal Crossing που έχουν κυκλοφορήσει έως σήμερα και έτσι κανείς δεν θα μείνει δυσαρεστημένος. Το Animal Crossing Music είναι διαθέσιμο για download μέσω του Google Chrome web store και πριν το εγκαταστήσουν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το παρακάτω video για να καταλάβουν ποια είναι η ακριβής λειτουργία του.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*