Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το δεύτερο τρίμηνο του 2022 το λανσάρισμα του AR headset της Apple σύμφωνα με αναλυτή

*
Μετά από το πρόσφατο event της Apple, ήρθαν στην επιφάνεια νέες προβλέψεις σχετικά με το φημολογούμενο AR headset της εταιρείας. Σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo, αυτό θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2022, ενώ η προηγούμενη πρόβλεψη έκανε αναφορά για το 2023.

"Προβλέπουμε ότι η Apple κα κυκλοφορήσει μια συσκευή AR HMD (head-mounted display), μέσα στο 2022. Η συσκευή θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν video μέσω AR, οπότε οι φακοί είναι απαραίτητοι και βασικός προμηθευτής είναι η Genius", δήλωσε ο Kuo.


Σύμφωνα με πληροφοριες, το headset θα χρησιμοποιεί οθόνες microLED της Sony, που συνδυάζουν see-through mode για περιεχόμενο AR και opaque mode για περιεχόμενο VR. Θα χρησιμοποιηθούν συνολικά 15 κάμερες, που θα δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία για τους χρήστες. Το βάρος της συσκευής θα είναι 200- 300 γραμμάρια και η τροφοδοσία ρεύματος θα πραγματοποιείται μέσω συνδεσης σε υπολογιστή, ενώ πιθανολογείται ότι το 2025 θα κυκλοφορήσει μια απολύτως φορητή έκδοση. Για την τιμή, υπάρχει ένα σενάριο που την τοποθετεί στα $1.000, όμως υπάρχουν και οι αρχικές εκτιμήσεις που μιλάνε για περίπου $3.000.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*